Përfshihuni në Zorin Appearance

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinZorin Appearance po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

113

Vargje

95

Gjuhë

0,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Zorin Appearance përmban aktualisht 113 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Zorin Appearance, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti