Përfshihuni në Zorin Menu

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinZorin Menu po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

37

Vargje

95

Gjuhë

91,6%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Zorin Menu përmban aktualisht 37 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 91,6%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Zorin Menu, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti