Përfshihuni në Zorin OS Upgrader

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinZorin OS Upgrader po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

119

Vargje

146

Gjuhë

98,3%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Zorin OS Upgrader përmban aktualisht 119 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 98,3%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Zorin OS Upgrader, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti